Vacature Traineeship Winkel

Traineeship Winkel in Oegstgeest

 • Redactie Katwijk
 • 09-01-2024

Traineeship Winkel in Oegstgeest

Menu

Dit ga je doen

Ben jij een geboren leider met lef en wil je niets liever dan filiaalmanager worden bij de leukste en bekendste drogisterij van Nederland? Als Retail Talent bij Kruidvat behaal je dat doel al binnen één jaar. Je start je avontuur op de werkvloer van een opleidingsfiliaal en vervolgt al na vier (!))) weken je weg in jouw 'eigen' filiaal. Samen met je #vriendenteam zorg je voor goedgevulde schappen, een opgeruimde winkel, korte rijen bij de kassa's en een glimlach op het gezicht van je klanten. Bij Kruidvat manage je niet vanachter je bureau, maar juist midden op de werkvloer. Je toont lef, houdt van samenwerken en wordt enthousiast van een goede dagomzet en tevreden klanten.

Tijdens het Traineeship Winkel volg je zowel de opleiding Assistent Drogist als het traject 'Beginnen met leidinggeven' (wij betalen!))). Deze combinatie van theorie en praktijk maakt het traineeship intensief, maar zeker ook effectief: zeven maanden na het startschot van het traineeship ben je zo goed als klaar om aan de slag te gaan als (assistent) filiaalmanager. Alle voorwaarden voor succes zijn aanwezig. Het is aan jou en je team om dat succes te verzilveren. Waar wacht je nog op? Challenge accepted!

Een goede begeleiding, veel kansen en mogelijkheden om je talenten te laten zien. Challenge accepted!


 • Een startsalaris van minimaal € 2.309,- bruto per maand als je fulltime (37 uur per week) werkt. Dit is afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Binnen een jaar stroom je door naar de functie van aankomend assistent filiaalmanager en ontvang je een bijbehorend salaris.
 • Een superleuk team vol enthousiaste collega's die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten.
 • Veel verantwoordelijkheden, kansen en mogelijkheden om je talenten te benutten.
 • Een zeer goed inwerktraject en goede begeleiding, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.
 • Doorgroeimogelijkheden: werken in een ander filiaal of iets compleet anders, zoals een functie in de logistiek of op het hoofdkantoor? Bij Kruidvat kun je alle kanten op!
 • Personeelskorting bij alle winkels van Kruidvat, Trekpleister én ICI PARIS XL in Nederland.
 • En er is meer… als je een nieuwe collega aandraagt, ontvang je een bonus die kan oplopen tot maar liefst € 1.000,- bruto.

Dit ben jij

 • Je hebt (bijna) een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 afgerond, zoals Verkoopspecialist, Ondernemer of Filiaalmanager. Of een hbo-opleiding in een relevante richting, zoals Ondernemerschap & Retail Management.
 • Je hebt bij voorkeur een (bij)baan in de horeca of retail gehad en hebt daar zelfs al wat leidinggevende ervaring opgedaan.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt snel en efficiënt. Van samen resultaten behalen krijg jij energie.
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en een echte doorzetter.
 • Je bent sociaal en hebt gevoel voor het managen van mensen.

Reisafstand naar je nieuwe baan?

Wil je weten hoe ver je moet lopen, fietsen of rijden naar je werk? Bereken hieronder je reistijd!

Wat is je reistijd?

Vul je postcode in, dan berekenen wij hoe lang je er over doet om fris op je werk te komen.

Solliciteren bij Kruidvat in een aantal stappen

Als je gaat solliciteren bij Kruidvat wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Ons sollicitatieproces bestaat uit een aantal stappen:

Solliciteren bij Kruidvat is simpel.

3. Kennismakingsgesprek

Zien wij een match? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek in de winkel.

Heb je gesolliciteerd op een leidinggevende functie? Dan volgt er een online assessment. Ook kan het zijn dat we je vragen een dagdeel mee te lopen.


Functie: traineeship winkel Startdatum: 08-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2309 - 2309 Uren per week: 37 - 37 Neem dan contact op met Kruidvat via onbekend of onbekend.

Functie:traineeship winkel
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:77 – 77
Uren per week:37 – 37

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A.S. Watson via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Katwijk
 2. Traineeship Winkel A.S. Watson 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures