Taxatiemiddag in Hotel Noordzee in Katwijk.

Taxatiemiddag in Hotel Noordzee in Katwijk.

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Katwijk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Arie Molendijk heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-17:  Op vrijdag 31 mei vindt er een taxatiemiddag plaats in het Hotel Noordzee in Katwijk aan Zee. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto's, ansichtkaarten en prenten.

De in den lande bekende taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.

Molendijk: "De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto's, telefoon of per e-mail."

De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. "U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief."

Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant / bar van het hotel, Boulevard 2 op vrijdag 31 mei van 14.00 tot 16.30 uur. Graag op afspraak. Tel 06 27177625 of amolendijkboeken@outlook.com. Voor meer Informatie en andere taxatiedagen zie: www.molendijkboeken.nl.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Arie Molendijk.

Deel dit bericht:

Redactie Katwijkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Katwijkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Taxatiemiddag in Hotel Noordzee in Katwijk.

Nog meer externe nieuwsberichten