Vacature Solution Architect Linux

Solution Architect Linux in s-Gravenhage

TNO

Waar ben je naar op zoek?

  • Alles over Duurzame ondergrond

  • Ruimtevaarttechnologie
  • Duurzame chemische industrie
  • Duurzaam verkeer en vervoer
  • Circulaire waardecreatie

   Alles over Circulaire waardecreatie

  • Werk en jeugd gezondheid
 • Digitaal

  • Semicon en quantum

   Alles over Semicon en quantum

  • Alles over Digitale innovatie

 • Alles over Werken bij

 1. Solution Architect Linux

Type dienstverband: Vacature Locatie: Den Haag Opleidingsniveau: HBO Uren per week: Parttime - 36

Solution Architect Linux

Jouw stempel drukken op onze tijd? Kom werken bij TNO als Solution Architect Linux.

#LI-MVT

Werken bij TNO betekent bijdragen aan onderzoek en innovatieve toepassingen die ertoe doen. Aan de energietransitie, toepassingen van veilige AI in de gezondheidszorg, de toekomst van de digitale identiteit, maar ook onze veiligheid.
Als Solution Architect Linux val je binnen het team Infrastructuur. Het team Infrastructuur bestaat uit 30 professionals en houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en in stand houden van Infrastructuur diensten waaronder server- en opslagsystemen, LAN- en WAN verbindingen en werkplekken. Een groep van professionals houdt zich voornamelijk bezig met het beheer van de High Performance Computing (HPC) systemen, dockers en Kubernetes. #LI-Hybrid
Bij TNO krijg je vanaf het begin de kans om in een zeer ervaren team met de nieuwste, en meest 'gewilde' technologieën op de markt te werken. Op die manier sta jij nooit stil in jouw ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als Solution Architect Linux speel je een cruciale rol binnen een team ervaren Linux engineers en binnen de afdeling Infrastructuur.
Je werkt veelal in projecten, in samenwerking met (solution) architecten uit andere disciplines (Windows, Netwerk, Security, Endpoint, Cloud, Applicatiebeheer). Op basis van functionele eisen, maak je gebruik van je expertise om complexe projecten in goede banen te leiden, en gedetailleerde Technisch Ontwerpen (TO's) aan de Linux engineers te leveren.
Door intensief en interactief overleg tussen alle betrokkenen, zorg je dat je TO's goed geïmplementeerd worden door de Linux specialisten binnen je team en geïntegreerd worden in het TNO landschap
De functie is hybride in te vullen. Bij TNO krijg je veel vrijheid en autonomie en is er veel aandacht voor een goede werk-privé balans. De standplaats is Den Haag, direct naast het Centraal Station.

Wat wij van jou verwachten

We zoeken iemand die:

 • in een complexe organisatie in staat is om overzicht te houden in techniek en verschillende belangen
 • minimaal 2 jaar aan architectuurervaring heeft met Linux en aanverwante producten in een Enterprise omgeving. Denk hierbij aan:
  • Server en Client infrastructuur
  • High Performance Computing clusters
  • Container platforms
  • Maatwerk server en workstation oplossingen
  • Ontwerpen en implementeren van gerubriceerde werkomgevingen
 • initiatiefrijk is, goed kan samenwerken en communicatief sterk is
 • een goede beheersing van de Nederlandse (minimaal B2) en Engelse taal heeft.

Wat wij jou bieden

Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Naast een bruto (fulltime/40u) maandsalaris tussen € 4.500,- en € 5.700,- (afhankelijk van je kennis en ervaring),krijg je een 13e maand van 8,33% en een flexbudget van 5,58%. Maandelijks kan je salaris dus tussen de € 5.200 en € 6.600 worden. Hier komt nog 8% vakantiegeld bij. En je krijgt je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, cursussen te doen, opleidingen te volgen en certificaten te behalen.
Daarnaast kun je bij TNO een 'menu' aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je ook mag verwachten:

Lees hier uit welke arbeidsvoorwaarden je verder kunt kiezen.

TNO als werkgever

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. Lees meer over TNO als werkgever .
Bij TNO stimuleren we een inclusieve werkomgeving, waar jij jezelf kunt zijn. Wat je verhaal ook is en welke unieke eigenschappen je ook meebrengt. Juist door onze unieke krachten en perspectieven te bundelen zijn we in staat om innovaties te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken in de samenleving. Meer weten? Lees welke stappen wij zetten op het gebied van diversiteit en inclusie .

Hoe ziet het proces eruit?

De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal twee gespreksrondes. In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt. We streven ernaar de hele procedure binnen vier weken af te ronden.
Een online assessment en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Als je bij ons komt werken vragen wij je ook een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast zal je gescreened worden, niveau B

Dan zien we je reactie graag tegemoet!
Voor meer informatie over de baan of de procedure kun je contact met ons opnemen.

Recruiter

Meer over Marco

"Alleen intuïtie is niet genoeg" - Corporate recruiter Marco van Tongeren heeft onder meer voor TNO gekozen om zich verder te ontwikkelen.

Functie:solution architect linux
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 5700
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TNO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures katwijk
 2. Solution Architect Linux TNO 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures