Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Wassenaar

Ben jij technisch opgeleid, op zoek naar een vaste, afwisselende & goedbetaalde baan in de buitendienst én hou je van veel vrijheid in je functie. Reageer dan direct op onze vacature als Servicemonteur Hydrauliek voor in de regio Den Haag!

Jouw dag zal voornamelijk bestaan uit het verrichten van reparaties en onderhoud aan een breed assortiment machines. Denk hierbij aan wegenbouw-, grondverzet, recycling- en transport-machines zoals hef- en magazijntrucks. Daarnaast houd je je bezig met het assembleren van de juiste slangen voor onze klanten. Je wordt intern opgeleid om dit soort reparaties met een 'First time fix' te verhelpen. Om hiervoor te zorgen wordt jouw eigen mobiele werkplaats bus altijd goed gevuld met het juiste en kwalitatief hoogwaardige materiaal. Tot slot ben je als servicemonteur hydrauliek bezig met het échte sleutelwerk. Zo los je hydrauliek storingen op en ben je hydraulische slangsystemen aan het samenstellen en vervangen.Functie:Servicemonteur, technisch medewerker
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via mvandenherik@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website http://www.werkwijzerbv.nl.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Katwijk
  2. Servicemonteur Werkwijzer 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures