Vacature Onderhoudsmedewerker Bomen en Bosonderhoud

Onderhoudsmedewerker Bomen en Bosonderhoud in Wassenaar

Logo voor Gemeente Wassenaar

Onderhoudsmedewerker bomen en bosonderhoud

Onderhoud Openbare Ruimte

Laat jouw liefde voor de natuur bloeien! Word onderhoudsmedewerker bomen en bosonderhoud en draag bij aan het groene hart van onze mooie gemeente!
Klaar voor een uitdaging?
Onze Bos- en Bomenploeg is per direct op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega met passie voor bomen!
In deze functie ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van alle laan- en parkbomen. Kappen, snoeien, beheer, inspecteren van bomen op basis van de wettelijke verplichte VTA-keuring én zelfs technisch onderhoud, het hoort allemaal bij jouw functie! Om deze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren maak je gebruik van een hoogwerker, maar soms is het ook nodig om zelf klimmend op verschillende hoogtes te komen (maximaal 35 meter).
Wanneer er sprake is van een calamiteit buiten reguliere werktijden i.v.m. een storm en bijkomende schade, steek jij je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat alles keurig op orde komt! Je vindt veilig werken belangrijk en neemt ook je verantwoordelijkheid voor de werkomstandigheden, niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega's en voorbijgangers. Je ziet het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en draagt deze ook waar het hoort.
Je bent in de functie van Onderhoudsmedewerker Bomen en Bosonderhoud hét gezicht van de gemeente. Je beweegt je immers de hele dag door onze mooie gemeente. Het afhandelen van meldingen en vragen van inwoners vind je leuk om te doen, je hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan! En zie jij mogelijkheden op het gebied van boomverzorging, dan kom je met verbetervoorstellen en vind je het leuk om met je leidinggevende hierover in gesprek te gaan. Kortom, een hele leuke functie bij een mooi team!
Je bent representatief en hebt een verzorgde uitstraling. Daarbij vind je een goede dienstverlening belangrijk. Klantvriendelijkheid stroomt door jouw aderen. Het denken in mogelijkheden is vanzelfsprekend voor jou.
Wat breng je mee?


  • Je hebt een afgeronde MBO groen opleiding. Deze zien wij graag aangevuld met de volgende vakopleidingen/certificaten: Wet Natuurbescherming niveau 2 certificaat, Algehele boomverzorgingscertificaat (Treeworker), Klimcertificaten (basisklimmen, klimmend afbreken), Hoogwerker certificaat en Boom veiligheidscontroleur certificaat, of gelijkwaardig. Mocht je niet in het bezit zijn van een of meerdere certificaten, maar heb je wel de juist werkervaring, dan helpen wij je uiteraard graag bij het behalen van deze certificaten!
  • In deze functie is het ook belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA (vol), BHV Klimmen (voor boomverzorgers) en EHBO certificaat, of gelijkwaardig. Heb je deze nog niet? Dan kijken wij graag samen hoe je die certificaten kunt behalen;
  • Om deze leuke functie succesvol te kunnen uitvoeren is een rijbewijs B + E echt een must! Daarnaast heeft het een sterke voorkeur als je in het bezit bent van rijbewijs C. Ben je in het bezit van enkel B + E en dien je C nog te halen? Dan kijken we samen hoe we dit kunnen organiseren;
  • Je vindt het leuk om te werken met grote machines en bent niet bang voor hoogtes. Een uitdaging ga je niet uit de weg!

Wat bieden we?
Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Zijn we allebei tevreden over je functioneren, dan zetten wij deze graag om in een vast dienstverband! De functie van de Onderhoudsmedewerker Bomen en Bosonderhoud (Medewerker technische uitvoering II) valt in schaal 6 (max. € 3.481,00 bruto op basis van 36 uur). Ook ontvang je een inconvenientenvergoeding ter hoogte van maximaal € 200,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast kent Wassenaar uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Deze kun je inzetten voor verschillende doelen, zoals het volgen van een opleiding, als extra salaris of voor verlof. De ontwikkeling van talent is zeer belangrijk, ook als het gaat om jouw ambities. Voor de uitvoering van je werkzaamheden krijg je een mobiele telefoon in bruikleen, deze mag je ook privé gebruiken. De mogelijkheden voor verdere ontwikkeling kunnen we met elkaar bespreken. Daarnaast hebben wij een goede reiskostenregeling en wordt je pensioen opgebouwd bij het APB, waarvan 70% van de premie wordt betaald door de gemeente Wassenaar. Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.
De organisatie
De organisatie telt ruim 200 medewerkers en heeft een platte organisatiestructuur. Onze medewerkers staan dicht bij het bestuur en de inwoners. De sfeer wordt gekenmerkt als open en collegiaal, met veel ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. De kernwaarden respectvol, verantwoordelijk en omgevingsgericht zijn leidend in onze werkcultuur.
Jouw eenheid -Onderhoud Openbare Ruimte
Binnen deze eenheid wordt gewerkt aan het onderhoud van de openbare ruimtes. Dit gaat van het onderhoud in de parken, tot reiniging en inzameling. De eenheid werkt dagelijks in de groenvoorziening en in de straten van Wassenaar. Zij zijn daardoor heel zichtbaar en komen vaak in contact met de inwoners. De medewerkers hebben een luisterend oor, communiceren met de inwoners en denken in oplossingen. Zij zijn hiermee het visitekaartje van de gemeente. Lees hier meer over de andere eenheden.
De vacature staat open tot en met 8 maart 2024 en wordtintern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DienstverbandBepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijdOmvang functieFulltimeSalaris€ 2404 - € 3481Aantal posities1Uren36 uurPlaatsWassenaar

Functie:onderhoudsmedewerker bomen & bosonderhoud
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2404 – 3481
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Katwijk
  2. Onderhoudsmedewerker Bomen en Bosonderhoud Lagardère Travel Retail 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures