Vacature Office Manager

Office Manager in Wassenaar

 • Redactie Wassenaar
 • 20-01-2024

Office Manager in Wassenaar

Office Manager

DsignMarking
Wassenaar

Wat is vereist?

 • Ervaring met het voeren van administraties
 • Ervaring met CRM-systemen (Gripp is een pre)
 • Cijfermatig inzicht en oplossingsgericht denken
 • Secuur en verzorgd werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Representatief en communicatief vaardig
 • Max 1 uur reistijd vanaf Wassenaar

Wat Krijg je?

 • €2.650,- bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring - parttime naar rato)
 • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het resultaat
 • 16 tot 24-urige werkweek (werkdagen en tijden in overleg)
 • 24 vakantiedagen (parttime naar rato)
 • Tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Gezamenlijke activiteiten, zoals een dagelijkse lunch en regelmatige uitjes en activiteiten
 • Een hecht team van gepassioneerde, talentvolle collega's

Als (Junior) Office Manager bij DsignMarking treed je o.a. op als gastvrouw/gastheer van het bedrijf. Je ontvangt de gasten bij afspraken op kantoor en bent het eerste aanspreekpunt bij inkomende telefoontjes. Naar aanleiding hiervan zorg je ervoor dat de juiste actie wordt ondernomen. Zo zet je een telefoontje bijvoorbeeld naar de juiste collega door. Daarnaast behandel je de inkomende e-mails in de algemene mailboxen

Het voeren van de administratie is het zwaartepunt van deze functie. Je zorgt onder meer voor het invoeren van de inkoopfacturen en je zet deze klaar ter controle bij je collega's. Samen zorg je ervoor dat alles aan de juiste opdrachten gekoppeld is, zodat de projectadministratie kloppend is. Ook het verwerken van de bankmutaties en het klaarzetten van betalingen behoren tot de werkzaamheden. Verder stel je de verkoopfacturen op, verstuur je deze en verzorg je het debiteurenbeheer.

In deze functie werk je met het CRM-pakket Gripp. Je zorgt dat de relaties hierin correct worden ingevoerd en dat de gegevens up-to-date-zijn.

Je werkt nauw samen met de Office Manager, die tevens je leidinggevende is, maar ook met de Projectmanagers en afdeling Sales voor de projectadministratie.

Voorbeeld uit de praktijk

Een Monteur belt op naar kantoor dat hij klaar is bij zijn montage en dat hij direct door kan naar de volgende klus en daar dus eerder aankomt. De betreffende Projectmanager die deze opdracht begeleid, is op dat moment in een afspraak. Wat doe je?

In het systeem zoek je de contactgegevens van de betreffende klant en contactpersoon op. Je belt de betreffende contactpersoon om te informeren of het uitkomt dat de Monteur eerder langskomt. Hierna koppel je dit terug aan de Monteur en ook aan de Projectmanager. Je neemt dus - wanneer het moet en kan - zaken uit handen, zodat alles door kan blijven draaien.

Wat doe je?

Groeipad

Bij DsignMarking vind je een mix van professionals: Sales- en Accountmanagers, Projectmanagers, Studio-, Productie- en Montagemedewerkers. Samen vormen zij een team van gepassioneerde, talentvolle collega's. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen wordt binnen dit team erg gewaardeerd. Wil je iets nieuws leren? Dan wordt er tijd en budget vrijgemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Afhankelijk van je talenten en ambities krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen tot Office Manager of eventueel Junior Project Manager.

Werken bij DsignMarking

DsignMarking is een creatief projectbureau dat is opgericht in 1986 en zich richt op visual branding, wayfinding en signing. Het bureau vertaalt de merkidentiteit van de klant door naar elke ruimte - binnen en buiten - en ieder detail draagt bij aan de impact van het geheel. Van kantooromgeving tot winkel en van het onderwijs tot de zorgbranche: DsignMarking houdt zich bezig met een diversiteit aan klanten en opdrachten. Het bureau gelooft in de verbindende en aantrekkingskracht van een fysieke merkbeleving.


Functie: office manager Startdatum: 19-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2650 - 2650 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DsignMarking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:office manager
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2650 – 2650
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DsignMarking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Katwijk
 2. Office Manager DsignMarking 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures