Musical in Vredeskerk Ruth is springlevend

Musical in Vredeskerk Ruth is springlevend

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Katwijk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Productie team musical Ruth heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-07:  Medio april 2024 spelen ruim 50 gemeenteleden van de Vredeskerk de musical ‘Ruth – van graf tot wieg’. Onder leiding van regisseur Gerlinde Vliegenthart wordt het 3000 jaar oude verhaal van de stammoeder van Jezus verteld met spel, zang en dans.

Oké, toegegeven, 3000 jaar is natuurlijk best wel een poosje geleden. Dus waarom zou je nog een musical over Ruth willen opvoeren in deze tijd? Wat heeft dit Bijbelverhaal ons vandaag de dag te vertellen? Dominee Jaap van der Windt:

‘Het verhaal van Ruth gaat over vluchtelingen, over rouw en trouw, over hulp ontvangen, over liefde verliezen en weer vinden. Zorgen voor vluchtelingen, en dus zorgen voor elkaar, is iets van alle tijden en geeft hoop. Juist nu.’

Ruth-foto-licht-PNG

En dat maakt het verhaal van Ruth, Noömi en Boaz nog altijd springlevend. Een musical zou uiteraard geen musical zijn zonder een 40-koppige cast, koor en orkest, pianist André van Delft, de broodnodige showdansjes én een dosis humor!

Ruth – 11, 12 & 13 april 2024 – Vredeskerk, Baljuwplein 1, Katwijk – info & tickets: www.musicalruthvredeskerk.com..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Productie team musical Ruth.

Deel dit bericht:

Redactie Katwijkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Katwijkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Musical in Vredeskerk Ruth is springlevend

Nog meer externe nieuwsberichten