Maandag 8 april vierden we de officiële opening van het Integraal Kindcentrum (IKC) Katwijk!

Maandag 8 april vierden we de officiële opening van het Integraal Kindcentrum (IKC) Katwijk!

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Katwijk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

IKC Katwijk heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-12:  Samen met wethouder Jacco Knape (Onderwijs) van Gemeente Katwijk benadrukten we de waarde van dit nieuwe IKC voor Katwijk. Het is geen gewoon gebouw. Het is een plek waar onderwijs, opvang en jeugdhulp samenkomen waarin ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat maakt IKC Katwijk zo uniek? Het draait om onze gezamenlijke visie op opgroeien en ontwikkelen. We bundelen onze kennis om elk kind van 0-13 jaar optimaal te laten groeien. Van de kleinsten tot de pubers. Elk kind verdient een persoonlijke ontwikkelroute.

Architectenbureau De Zwarte Hond heeft het ontwerp gemaakt. Het gebouw is ruim en licht, met grote leerpleinen. Het nodigt uit tot creativiteit en spelen.

In het IKC werken we samen met Daltonschool Katwijk, De Leidse Buitenschool, De Windvang en KOK kinderopvang. Samen opgroeien, samen ontwikkelen. Dat is ons doel..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van IKC Katwijk.

Deel dit bericht:

Redactie Katwijkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Katwijkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Maandag 8 april vierden we de officiële opening van het Integraal Kindcentrum (IKC) Katwijk!

Nog meer externe nieuwsberichten