Vacature HR adviseur

HR adviseur in Leiden

Als enthousiaste HR adviseur speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van de medewerkers en ben je gefocust op het beleid. Je bent verantwoordelijk voor verschillende HR-processen, maar alles heeft te maken met het welzijn van de medewerkers. Je zet je 100% in voor het bedrijf en de collega’s in het sociaal domein. Het is een brede functie van signaleren tot aan analyseren. 

Je hebt de volgende werkzaamheden:

  • Je adviseert en ondersteunt leidinggevende en medewerkers op het gebied van HR-juridische vraagstukken;
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor de leiden met vragen over pensioenbepalingen en CAO bepalingen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een passend HR beleid en bijkomende arbeidsvoorwaarden.

Het is een verantwoordelijke rol, want niet alleen intern ben je bezig, ook werk je samen met externe partners/instanties om HR-processen te optimaliseren. Binnen deze organisatie staan ze ervoor open dat je meedenkt aan een nieuw HR-beleid. Staat het aan de achterkant goed, dan de behoeften van het sociaal domein ook! Heb je tijd over, kun je ook de leden bezoeken om het gesprek aan te gaan of alles goed verloopt. Onder toezicht van de directie stel jij het HR beleid op, geef je advies en ondersteun je waar nodig. 

Het betreft een parttime functie van minimaal 24 uur, maar meer is ook goed! Je bent iemand met empathisch vermogen en staat klaar voor iedereen. Werken binnen een organisatie waar flexibiliteit en vrijheid belangrijke aspecten zijn. Ze zijn nu bezig met de salarishuizen dus daar kan jij op projectbasis mee bezig zijn!Functie:HR Adviseur, Projectmedewerker HR
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Katwijk
  2. HR adviseur Olympia 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures