GEMEENTEBLADBeleidsregels bedrijfsverzamelgebouwen en unitbouw gemeente Katwijk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Katwijk maken bekend dat zij in hun vergadering van 19 december 2023 de Beleidsregels bedrijfsverzamelgebouwen en unitbouw gemeente Katwijk hebben vastgesteld.Het college geeft met deze beleidsregels aan hoe de beoordeling van aanvragen om een omgevingsvergunning voor bedrijfsverzamelgebouwen en unitbouw plaatsvindt.De beleidsregels liggen vanaf 11 januari 2024 voor zes weken ter inzage op het gemeentehuis Katwijk. Ze zijn ook digitaal te bekijken op https://www.officielebekendmakingen.nl/.De beleidsregels treden in werking op 11 januari 2024.Tegen deze beleidsregels kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Katwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Katwijk in .

https://katwijkkrant.nl/bekendmakingen-katwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Katwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Katwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Katwijk.

Gerelateerde berichten