GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning Liefkeshoek ong. Katwijk ong. kadastraal CUI00 F 1205

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maakt bekend de volgende aanvraag te hebben ontvangen:•Onderwerp: het bouwen van een woning•Ontvangstdatum: 5 december 2023•Locatie: Liefkeshoek ong. Katwijk ong. kadastraal CUI00 F 1205•Zaaknummer: Z2023-00007492Procedure voor de aanvraag De aanvraag wordt behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Voor reguliere aanvragen is de beslistermijn 8 weken. De gemeente kan deze termijn verlengen tot 14 weken.Reguliere aanvragen omgevingsvergunning liggen op dit moment niet ter inzage. U kunt nog geen bezwaar maken tegen ingediende aanvragen en (eventuele) verlengingsbesluiten. Pas na besluitvorming door de gemeente ligt het besluit met bijbehorende stukken ter inzage.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Katwijk. Bekijk alle Bekendmakingen Katwijk in .

https://katwijkkrant.nl/bekendmakingen-katwijk/

Deel dit bericht:

Redactie Katwijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Katwijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Katwijk.

Gerelateerde berichten