Vacature Functioneel beheerder bij Eurotransplant

Functioneel beheerder bij Eurotransplant in Leiden

Dankzij onze applicaties zorgen we ervoor dat patiënten op de wachtlijst eindelijk een levensreddende transplantatie kunnen ondergaan. Ben jij een klantgerichte Functioneel Beheerder die constructief en kritisch meedenkt met gebruikers? Wil je graag zinvol werk doen, bij een organisatie met een duidelijke maatschappelijke bijdrage en een internationale setting? Lees dan snel verder, want we zoeken een enthousiaste:

Functioneel Beheerder (32-36 uur per week)

Je functie

De applicaties die Eurotransplant gebruikt, zorgen ervoor dat donororganen op effectieve wijze worden gematched en toegewezen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie binnen acht Europese landen. Daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken. In deze functie adviseer en ondersteun je de organisatie bij het functioneel beheer van de maatwerk- en standaard applicaties die Eurotransplant gebruikt voor het maken van de match tussen donor en ontvanger. Je maakt deel uit van de afdeling Information Services en werkt nauw samen met vier andere functioneel beheerders.

Wat ga je doen:

 • Je hebt uitstekende kennis van de applicaties waar je verantwoordelijk voor bent, en zorgt er voor dat die kennis op peil blijft
 • Je verzamelt gebruikerswensen, licht gebruikers voor over nieuwe functionaliteiten en doet na overleg met de software ontwikkelaars en gebruikers voorstellen tot wijziging
 • Verder registreer je incidenten, analyseer je de oorzaak en los je deze zo snel mogelijk op
 • Je voert, in samenwerking met de afdeling software ontwikkeling, zelf wijzigingen door
 • Je test bij wijzigingen de systemen en draagt zorg voor een hoge kwaliteit
 • Je maakt functionele beschrijvingen, gebruikershandleidingen en traint de gebruikers van de applicaties.

Wie ben jij?

De ideale kandidaat kan goed zelfstandig en zorgvuldig werken, is proactief en beschikt over een praktische instelling. Vaardigheden waar in deze functie regelmatig een beroep op wordt gedaan zijn analytisch inzicht, probleemoplossend vermogen en overtuigingskracht.

En verder?

 • Heb je een relevante hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica of informatiekunde
 • Heb je een aantal jaar ervaring als Functioneel Beheerder
 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, en ben je in staat gesprekken te voeren, trainingen te geven en handleidingen en functionele beschrijvingen op te stellen, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Werk je makkelijk samen met anderen, zowel met je collega functioneel beheerders als met de software ontwikkelaars
 • Als je programmeerervaring of kennis van SQL hebt, is dat een pre.

Wie zijn wij?

Stichting Eurotransplant International (ETI) is gevestigd in Leiden; we verzorgen de toewijzing van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van: België, Duitsland, Hongarije, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Slovenië. Met ruim 110 gemotiveerde collega’s doen we ons werk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Kernwaarden zijn transparant, betrouwbaar, zorgvuldig, daadkrachtig en respectvol. Onze informele werksfeer kun je vatten in trefwoorden als innovatie, betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid, collegialiteit en humor.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao ziekenhuizen bieden we onze mensen een goede balans tussen werk en privé en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Solliciteren doe je gemakkelijk en snel via het sollicitatieformulier op onze website. Hier vind je ook meer informatie over Eurotransplant. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Twijfel je of wil je gewoon wat meer weten over de functie? Bel dan even met Ben Furth (CIO) tel. 071-5795800 of mail hem: b.furth@eurotransplant.org. Hij geeft je graag meer informatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Functioneel beheerder
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Eurotransplant Int. via hr@eurotransplant.org of 31715795816. Of bezoek hun website https://www.eurotransplant.org/.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Katwijk
 2. Functioneel beheerder bij Eurotransplant Stichting Eurotransplant Int. 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures