Vacature Beveiliger Politie

Beveiliger Politie in s-Gravenhage

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Beveiliger Politie Den Haag

Het állerleukste aan deze baan? Jij creëert veiligheid voor de mensen op jouw locatie. En sluit elke keer met een voldaan gevoel je dienst af.

32 tot 36 uur per week

Beveiliger Politie Den Haag

32 tot 36 uur per week

Je wilt bij Trigion werken, omdat je …


 • samenwerkt met collega's die voor jou klaarstaan en bij wie je terechtkunt met vragen of voor een persoonlijk gesprek.
 • je volop kunt ontwikkelen. Heb je de ambitie om door te groeien tot teamleider beveiliging? Behaal bij ons je coördinatie-diploma! Of wil je naast je diensten ook aspirant beveiligers begeleiden in hun opleiding?

Jij maakt het verschil door de veiligheid van personen en goederen te bewaken en voor orde en rust op het terrein te zorgen. Superdiverse werkzaamheden? Die heb jij zeker. Van camerabewaking en toegangscontroles tot surveilleren en in actie komen bij verdachte situaties. Met dat en veel meer kun je te maken krijgen, afhankelijk van de locatie waar je werkt. Daarnaast kan het voorkomen dat je ook administratief of logistiek werk doet, zoals de slagbomen openen voor bezoekers. Zo ben je ook een visitekaartje voor de opdrachtgever.

Je werkt dag-, nacht- en weekenddiensten. En kunt ook ingezet worden op andere locaties in de buurt. Want jouw werkplek is dan wel het politiebureau in Den Haag, het kan voorkomen dat je inspringt bij collega-beveiligers bij bijvoorbeeld een gemeente, kantoorpand, azc, ziekenhuis of pretpark. Zo krijg je een kijkje in de keuken bij talloze organisaties en kom je op plekken waar medewerkers soms niet eens komen!

Extra mooi aan jouw baan als beveiliger

 • Jij maakt écht het verschil. Wedden dat de opdrachtgever je enorm dankbaar is als jij een lekkage vroegtijdig opspoort?
 • Je ontmoet veel collega's en bouwt diverse contacten op. Je maakt deel uit van een betrokken Trigion-team, waarin de lijntjes kort zijn. Bovendien werk je samen met de medewerkers van Politie Den Haag.
 • Je start met een uitgebreid inwerktraject waarin je meeloopt met ervaren collega's in verschillende diensten. Hoe lang jouw inwerktraject duurt? Dat bepalen we samen. Je gaat pas zelfstandig bij werkplek aan de slag als je je daar klaar voor voelt.
 • Arrestantenzorg: Je gaat de overheid ondersteunen met de verzorging van arrestanten. Je zorgt voor eten/drinken en begeleid arrestanten naar de bezoeken van hun advocaat. Je wordt hier natuurlijk goed op voorbereid. Zo krijg je een praktijktraining door een ervaren collega.
 • Meldkamer Cameratoezicht: Op de meldkamer zal je via de camera's verschillende hoge risico objecten observeren. Signaleer je een afwijking? Dan meld je dat bij de supervisor die voor verdere afhandeling zorgdraagt. Dit lijkt een simpele taak, maar de verantwoordelijkheid is groot! .

Wat je krijgt


Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

 • Een bruto-uurloon tussen de € 16,01 - € 19,08, volgens de cao Particuliere Beveiliging en afhankelijk van je ervaring.
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
 • 13 keer salaris per jaar.
 • Onregelmatigheidstoeslagen, waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het ov reist of € 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Je krijgt toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Met jouw enthousiasme sta je medewerkers, klanten en bezoekers vriendelijk te woord. Je durft mensen ook aan te spreken en daadkrachtig op te treden als dat nodig is. Dankzij jouw nieuwsgierigheid en alerte houding herken je opvallende situaties snel, waardoor je weet in te grijpen voordat een situatie uit de hand loopt. Natuurlijk houd je gevoelige informatie voor je en neem je zelf het initiatief om actief te beveiligen.

 • heb je het mbo-diploma Beveiliger 2.
 • heb je een rijbewijs B en een eigen auto, zodat je zelf op de locatie kunt komen.
 • kun je goed omgaan met Word, Excel en Outlook.
 • ben je in staat om veel te bewegen. Je loopt wat af op een dag.
 • spreek je goed Nederlands. En Engels op basisniveau: in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.

Solliciteer interactief via onze game!

Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Trigion zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als beveiliger bij Trigion. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

 • Je kunt alleen solliciteren als je geen strafblad hebt.
 • Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

Geen Beveiliger 2 diploma?


Wil jij graag in de beveiliging werken, maar jij geen opleiding beveiliger niveau 2? Bekijk dan een van onze Beveiliger in opleiding functies .

Hoe is het om te werken als beveiliger bij Trigion?Functie:beveiliger politie
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Katwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de katwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures katwijk
 2. Beveiliger Politie Facilicom 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures